Κατηγορίες

.

Η ιστοσελίδα https://www.arnis.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Αρνής Γ. Σπυρίδων με τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6215677.

To eshop Arnis δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του (περιγραφές προϊόντων, τιμές, όρους παραγγελίας, πληρωμής, αποστολής κλπ), υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικών ή τυπογραφικών, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, ή έχουν προκύψει ακούσια.

 

Παραγγελία

• Η Παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό Online τρόπο προσθέτοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και συμπληρώνοντας τις απαραίτητες φόρμες με τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν μέχρι να Ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να λάβετε email επιβεβαίωσης.

• Εναλλακτικά η παραγγελία σας μπορεί να γίνει με αποστολή email στο Eshop@Arnis.gr ή στo τηλέφωνo 210-6215677.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο με τηλεφωνικό τρόπο. Η δυνατότητα ακύρωσης προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

Επιστροφές - Υπαναχώρηση

Το eshop Arnis προστατεύοντας τα δικαιώματα του καταναλωτή, παρέχει αζημίως τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων με τους παρακάτω όρους:

  • Ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει χωρίς να αναφέρει τους λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. 
  • 14 ημερολογιακές ημέρες ορίζονται από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης επιστροφής.
  • Οι συσκευασίες των προϊόντων να διατηρούνται ανέπαφες, όπως στην αρχική κατάσταση που τις παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Επιστροφή προϊόντος που δεν πληροί τους παραπάνω όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ελαττωματικό προϊόν: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

 

Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν εντός τον αναγραφόμενων ημερών ανάλογα το προϊόν.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, καθυστέρηση εμπορεύματος σε τελωνεία κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Έξοδα Αποστολής

Η επιβάρυνση του πελάτη με έξοδα μεταφοράς εξαρτάται από τη χώρα, την περιοχή παράδοσης της παραγγελίας και την ποσότητα (ή όγκο) των προϊόντων.

  • Εντός Αττικής, τα έξοδα μεταφοράς είναι 7,50 ευρώ.
  • Για επαρχία, τα έξοδα μεταφοράς κατόπιν συνεννόησης.
  • Αντικαταβολή 2,00 ευρώ

Τρόποι Αποστολής

To ηλεκτρονικό κατάστημα Arnis.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε ασφαλή συσκευασία που προστατεύει το περιεχόμενο κατά τη μεταφορά.

Αποστολές εντός Ελλάδος: H παράδοση των προϊόντων που παραγγέλνετε στην Ελλάδα γίνεται στην πόρτα σας, από ανθρώπους της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS).

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για παραδόσεις σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας, είναι πιθανόν τα προϊόντα σας να μπορούν να παραδοθούν μόνο με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με συστημένη και επείγουσα αποστολή. Για αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή τους για την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης.

Παραλαβή από το κατάστημα: Αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγέλνετε και από τη φυσική μας έδρα Χελμού 11, Άγιος Στέφανος, τκ 14565. Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά για την παραλαβή της παραγγελία σας. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την ομαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας και συνδιαλλαγής μας, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση προσωπικών σας στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.α) με μοναδικό σκοπό την άμεση επικοινωνία μας, την πρόσβασή σας στο ιστορικό παραγγελιών της ιστοσελίδας μας, την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, την επίλυση αποριών σας, την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, καθώς και την ενημέρωσή σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα που συλλέγονται δε θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας eshop arnis.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

 

Τροποποιήσεις Όρων Χρήσης

Το eshop Energy Stones διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει, βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων συναλλαγών, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να διατηρεί πάντα την Αποδοχή εκ μέρους σας των όρων του παρόντος κειμένου κατά την online παραγγελία σας.