Κατηγορίες

.

Κατηγορίες

List of products by brand SPOTLIGHT

Κρεμαστό φωτιστικό RGB+WHITE, με ντουί Ε27, Bluetooth και ηχείο 50W.

Έτοιμο κιτ με ταινία LED θερμού φωτισμού, 12V, 14.4W/Μ., μήκους 5 μέτρων. Διαθέτει ισχυρό αυτοκόλλητο 3Μ για πιο εύκολη εγκατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει και τον μετασχηματιστή ρεύματος.

Έτοιμο κιτ με ταινία LED φωτισμού ημέρας, 12V, 14.4W/Μ., μήκους 5 μέτρων. Διαθέτει ισχυρό αυτοκόλλητο 3Μ για πιο εύκολη εγκατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει και τον μετασχηματιστή ρεύματος.

Έτοιμο κιτ με ταινία LED ψυχρού φωτισμού, 12V, 14.4W/Μ., μήκους 5 μέτρων. Διαθέτει ισχυρό αυτοκόλλητο 3Μ για πιο εύκολη εγκατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει και τον μετασχηματιστή ρεύματος.

Έτοιμο κιτ με ταινία LED RGB, 12V, 14.4W/Μ., στεγανή, μήκους 5 μέτρων. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο και μετασχηματιστή ρεύματος.

Έτοιμο κιτ με ταινία LED Neon FLEX, 12V, 10W/Μ., στεγανή, μήκους 3 μέτρων. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης 1 x τερματική, 4 x στηρίγματα PVC με βίδες και μετασχηματιστή ρεύματος.

Το κρεμαστό φωτιστικό της Spot Light με μοντέρνο σχεδιασμό και ενσωματωμένο LED είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Το ενσωματωμένο LED εκπέμπει θερμό λευκό φως, το οποίο αποδίδεται στην κλίμακα Kelvin με τιμές από 2400Κ έως 3500Κ. Αυτοί οι τόνοι του λευκού είναι πιο κίτρινοι σε σχέση με το φυσικό φως.

Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 3 τ.μ. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 25 μέχρι 32 watt ή μια αλογόνου από 15 μέχρι 19 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Υλικό: Μέταλλο & Πλαστικό

Ενσωματωμένο LED

Ισχύς: 4W

Φωτεινότητα: 180 Lumen

Φυσικό Λευκό Φως