Κατηγορίες

.

Κατηγορίες

List of products by brand EUROLAMP

Σειρά με 100 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 4.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε διάφορα χρώματα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

Σειρά με 1300 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 26,18m, πάχους 3mm, 31V με μετασχηματιστή και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε θερμό λευκό φως και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

20 λαμπάκια led σε σειρά μήκους 1.9m και προέκταση παροχής 10cm. Έχουν ασημί καλώδιο και εκπέμπουν θερμό λευκό φως, του οποίου οι τόνοι είναι πιο κίτρινοι σε σχέση με το φυσικό φως. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP20, που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή των δαχτύλων μας με τα φωτιστικά στοιχεία. Λειτουργούν με μπαταρίες 3 x ΑΑ.

20 λαμπάκια led σε σειρά μήκους 1.9m και προέκταση παροχής 10cm. Έχουν χάλκινο καλώδιο και εκπέμπουν θερμό λευκό φως, του οποίου οι τόνοι είναι πιο κίτρινοι σε σχέση με το φυσικό φως. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP20, που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή των δαχτύλων μας με τα φωτιστικά στοιχεία. Λειτουργούν με μπαταρίες 3 x ΑΑ.

Σειρά με 240 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 11.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε κόκκινο χρώμα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

Σειρά με 240 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 11.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε μπλε χρώμα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

Σειρά με 240 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 11.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε διάφορα χρώματα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

Σειρά με 240 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 11.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε ροζ χρώμα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

Σειρά με 300 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια led της Eurolamp μήκους 14.95m, πάχους 3mm, 31V, μετασχηματιστή με μνήμη, 8 προγράμματα και προέκταση παροχής 300cm. Εκπέμπουν φως σε ψυχρό λευκό χρώμα και έχουν πράσινο καλώδιο. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP44, που δηλώνει ότι δεν μπορούν να εισχωρήσουν στερεά αντικείμενα άνω του ενός χιλιοστού αλλά ούτε και νερό με μεγάλη ένταση.

50 λαμπάκια led σε σειρά μήκους 4.9m και προέκταση παροχής 10cm. Έχουν ασημί καλώδιο και εκπέμπουν θερμό λευκό φως, του οποίου οι τόνοι είναι πιο κίτρινοι σε σχέση με το φυσικό φως. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP20, που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή των δαχτύλων μας με τα φωτιστικά στοιχεία. Λειτουργούν με μπαταρίες 3 x ΑΑ.

50 λαμπάκια led σε σειρά μήκους 4.9m και προέκταση παροχής 10cm. Έχουν ασημί καλώδιο και εκπέμπουν opal πολύχρωμο και θερμό λευκό φως. Διαθέτουν βαθμό προστασίας IP20, που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή των δαχτύλων μας με τα φωτιστικά στοιχεία. Λειτουργούν με μπαταρίες 3 x ΑΑ.

Αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους ΑΑ, ιδανικές για τηλεχειριστήρια, φακούς και άλλες οικιακές μικροσυσκευές, σε οικονομική συσκευασία των 24 τεμαχίων.

Αλκαλικές μπαταρίες Eurolamp μεγέθους Α23, ιδανικές για χειριστήρια συναγερμών και πόρτας. Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο.

Αλκαλικές μπαταρίες Eurolamp LR44 μεγέθους A76, ιδανικές για μικρές συσκευές όπως κομπιουτεράκια, ρολόγια, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα. Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο.

Αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους ΑΑA, ιδανικές για τηλεχειριστήρια, φακούς και άλλες οικιακές μικροσυσκευές, σε οικονομική συσκευασία των 24 τεμαχίων.

Μεταλλικός ανεμιστήρας τοίχου με διάμετρο 81 cm και χειριστήριο.

Επαγγελματικός ανεμιστήρας υδρονέφωσης, Golden Series σε μαύρο και λευκό  χρώμα. Περιέχει τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένη χρήση, οθόνη LED, 12ωρο χρονοδιακόπτη και δεξαμενή νερού 2 λίτρων. Δυνατότητα αυτόματης περιστροφής 90°, ρυθμιζόμενη κλίση έως 30° και κάλυψη χώρου 20m². Διαθέτει 5 φτερωτές διαμέτρου Φ40, 3 σκάλες με μέγιστη ταχύτητα 1200rpm και απόδοση 75W. Καθαρό βάρος 7.6kg και ήχο λειτουργίας έως 60dB. Εγγύηση Eurolamp: 3 έτη.

Έτοιμο κιτ με 2 ταινίες LED RGB, 12V, 4W/Μ., μήκους 5 μέτρων η κάθε μία. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο και μετασχηματιστή ρεύματος.

Έτοιμο κιτ με 2 ταινίες LED RGB, 12V, 7.2W/Μ., μήκους 5 μέτρων η κάθε μία. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο και μετασχηματιστή ρεύματος.

Προβολέας Laser εσωτερικού χώρου με μετασχηματιστή ρεύματος, που έχει με πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Αερόθερμο μπάνιου (fan heater) δαπέδου 2000W, IP21.

Μεταλλικός ανεμιστήρας οροφής Eurolamp με ντουί για λάμπα Ε27, τηλεχειριστήριο, και χρονοδιακόπτη.