Κατηγορίες

.

Κατηγορίες

208,00 €

Το κρεμαστό φωτιστικό Deacon της Trio Lighting με μοντέρνο σχεδιασμό και ενσωματωμένο LED είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Το ενσωματωμένο LED εκπέμπει ψυχρό λευκό φως το οποίο αποδίδεται στην κλίμακα Kelvin με τιμές από 6000Κ και πάνω. Οι τόνοι του ψυχρού λευκού είναι πιο μπλε σε σχέση με το φυσικό φως.

Πλάτος / Διάμετρος: 110cm

Είδος: LED

Χρώμα: Μαύρο

143,00 €

Το κρεμαστό φωτιστικό Capital της Trio Lighting με μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει υποδοχή για έναν λαμπτήρα E14 και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Πλάτος / Διάμετρος: 40cm

Είδος: Μονόφωτο

Χρώμα: Ασημί

Το κρεμαστό φωτιστικό Rachel της Wofi με μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει υποδοχή για έναν λαμπτήρα E27 και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Πλάτος / Διάμετρος: 30cm

Είδος: Μονόφωτο

Χρώμα: Μαύρο

Το κρεμαστό φωτιστικό 42023-B της Inlight με μοντέρνο σχεδιασμό και ενσωματωμένο LED είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Η απόχρωση του ενσωματωμένου LED ρυθμίζεται ανάμεσα σε θερμό λευκό, φυσικό λευκό και ψυχρό λευκό φως. Έτσι, μπορείτε να εναλλάσσετε τις διαβαθμίσεις όποτε επιθυμείτε.

Πλάτος / Διάμετρος: 40cm

Είδος: LED

Χρώμα: Μαύρο

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, διάφανο με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, φιμέ με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, κόκκινο με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, μοβ με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, μπλέ με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, πορτοκαλί με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό από plexiglass σε σχήμα κύβου, ροζ με λευκή ανάρτηση. Έχει την δυνατότητα αυξομείωσης ύψους μέσω του καλωδίου ανάρτησης που διαθέτει. (Η λάμπα δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).

Κρεμαστό φωτιστικό δίφωτο, μεταλλικό σε απόχρωση χρωμίου και με κάλυμμα λάμπας από λευκή οπαλίνα. Το φως που εκπέμπει διαχέεται ομοιόμορφα, ενώ το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί.